GRATIS TOEGANG

Techniekplein

Heb jij technisch talent? Werk jij graag met jouw handen en met geavanceerde apparatuur? Dan is de techniek vast iets voor jou. Op het Techniekplein vind je interessante bedrijven uit bijvoorbeeld de elektrotechniek, installatietechniek en autotechniek. En zij hebben jou hard nodig!

Kansrijk beroep

In de technische sector zitten veel kansrijke beroepen. Denk bijvoorbeeld aan: monteur, elektricien, installateur, elektrotechnicus, hoofd technische dienst, werktuigbouwkundige en ingenieur. Zeker nu het tekort aan technici zo groot is, biedt deze sector veel kans op werk. Dus laat je verrassen door het grote aanbod van vacatures! 

Ook zonder opleiding

De techniek schreeuwt om mensen met een diploma. Maar ook zonder diploma ben je van harte welkom om het Techniekplein. De bedrijven die hier staan, zijn namelijk ook op zoek naar gemotiveerde mensen met technische affiniteit, die bereid zijn om (bij) te leren. Dus kom langs op het Techniekplein en maak kennis met de beste werkgevers uit het Noorden!

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's