GRATIS TOEGANG

banner pleinen pagina

Techniek vacatures op De Noordelijke Banenbeurs 2023

Ontdek jouw technische roeping op het Techniekplein! Ontdek alle deelnemers van De Noordelijke Banenbeurs

Op het Techniekplein vind je kansen in elektrotechniek, installatietechniek en nog veel meer. Of je nu monteur, elektricien, ingenieur of een hoger opgeleide professional bent, werkgevers staan te popelen om jouw passie en talent te verwelkomen, zelfs zonder diploma. Met ruim 30 bedrijven die meer dan 10.000 vacatures hebben, liggen de mogelijkheden voor het oprapen. Bespreek jouw mogelijkheden en ontwikkeling met hen. Maak de perfecte match voor jou én de werkgever. Klaar om jouw technische hart te volgen?

10.000 vacatures op het techniekplein! 

Ook zonder het juiste diploma ben je van harte welkom op het Techniekplein. Ben je gemotiveerd? Vind je het leuk om precies te weten hoe iets werkt? Wil je jezelf verder ontwikkelen? Ga in gesprek met de werkgevers op het Techniekplein over jouw mogelijkheden. Veel werkgevers bieden opleidingsmogelijkheden of leerwerktrajecten aan.

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

Bezoek deze bedrijven op het techniekplein

Avantium
Baas B.V.
BAM Bouw en Techniek
Bollegraaf Recycling Solutions
Defensie
Eekels Technology B.V.
Enexis Groep
Essity
Etran
Flexexpert
HMB Signaal
IJssel Technologie
ITBB
Lely Center Heerenveen
Machinefabriek Rusthoven en Sissing Noord
Ministerie van Defensie
N.V. Nederlandse Gasunie
Nobian
RWE
SEW-EURODRIVE B.V.
Solidus Solutions
Soly
Spie Building Solutions
STORK
Timing Uitzendteam
Wepro Ingenieursbureau
Wiertsema & Partners
WMD Drinkwater N.V.
Xelvin

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's