ontmoet jouw perfecte werkgever zorgplein

ICT-branche

Werken in de ICT-branche is een slimme keuze. Zeker qua salaris. Een greep uit de best betaalde ICT-banen: IT-Manager, Projectmanager, Database-analist en Business Intelligence analist. Bij de ICT stands vind jij de beste ICT-werkgevers van Noord-Nederland. 

Hoge baanzekerheid

De baanzekerheid in de ICT ligt erg hoog. De vraag naar ICT-specialisten blijft ook groeien. Dit komt omdat technologie zich heel snel ontwikkelt en tegenwoordig zit in alles wat we doen. Dus de vraag naar arbeidskrachten zal in deze sector in de toekomst ook hoog blijven.

IT Traineeship

Tijdens een IT Traineeship word je na jouw studie intern bij een werkgever opgeleid en krijg je een maatwerkopleiding. Daarnaast doe je gelijk relevante werkervaring op. Zo maak jij een vliegende start in jouw carrière. Is een Traineeship voor jou nog even een brug te ver? Vraag naar de mogelijkheden bij de bedrijven op het ICT-plein.

Carrière switch?

Ook als je een ‘carrière switch’ overweegt, dan is de ICT-branche zeker een interessante optie. De loopbaanadviseurs op de verschillende beursstands helpen jou hiermee graag verder. Dus schroom niet, daag jezelf uit en kom langs op het ICT-plein!

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart vindt Dé Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

Bezoek deze bedrijven met vacatures in de ICT sector:

Klik op bovenstaande logo's om naar de website van het bedrijf te gaan. 

Zie hieronder de namen van de bedrijven:

Axians, CGI Nederland B.V., Ministerie van Defensie, Easy Toys, Enexis, Enshore, N.V. Nederlandse Gasunie, Politie, RDW, Rijksoverheidplein, Wyzer

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's