Nieuws

 

Avantium - Hernieuwbare chemie en polymeren
23 mei 2023

Avantium is een toonaangevend bedrijf op het gebied van hernieuwbare chemie en hernieuwbare polymeren. Onze technologieën kunnen de wereld helpen zowel de opwarming van de aarde als de afhankelijkheid van plastics op basis van aardolie te verminderen. Wij zijn echt de eerste in onze soort. 
Wij zijn een team van circa 250 collega's en delen een gemeenschappelijke drive om een verschil te willen maken in de wereld. We willen dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk, zich thuis voelen en zich erkend voelen voor de toekomst die we samen vormgeven. Teamwork is daarbij voor ons essentieel. Bij Avantium geven we vorm aan de toekomstige wereld van de chemie. We doen dit op een ondernemende manier. Het geeft onze medewerkers veel vrijheid om initiatieven te nemen en te experimenteren. Zo kun je als medewerker een verschil maken richting een duurzamere wereld, maar ook echte impact hebben op de processen. In het geval van de nieuwe FDCA fabriek worden nieuwe medewerkers al in de voorbereidingsfase van de fabriek – dus tijdens de bouw - bij het proces van de bouw en de opstart van de fabriek betrokken. Omdat we een klein bedrijf zijn, bieden we onze medewerkers ook een unieke kans om veel te leren over vele gebieden, niet alleen het toepassen van baanbrekende technologieën, maar ook business en management, leidinggeven aan mensen en operaties, marktstrategieën, kwaliteit en last but not least veiligheid. We hebben een informele cultuur, een platte organisatie en daarbovenop bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wil jij samen met ons het verschil maken?

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's