Nieuws

 

Samen Groningen versterken: kom werken bij Nationaal Coördinator Groningen
23 mei 2023

Nationaal Coördinator Groningen (NCG) werkt aan het onderzoeken en versterken van gebouwen in de kern van het aardbevingsgebied. Samen zorgen wij ervoor dat iedereen in de provincie Groningen veilig kan wonen, werken en naar school kan gaan. NCG is een uitvoeringsorganisatie van de Rijksoverheid en groeit snel. We zijn daarom doorlopend op zoek naar gemotiveerde professionals. 
Ben je op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle baan? Dan ben je bij NCG aan het juiste adres! Ons werk heeft direct invloed op de inwoners van Groningen. Bij ons ontwikkel je je zowel persoonlijk als professioneel. NCG hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor veel mogelijkheden. Er is aandacht voor een gezonde werk-privé balans. Zo kun je thuis en op kantoor werken combineren. 
Wil jij samen met ons het verschil maken voor een veilig Groningen? Je werk heeft impact. Bij welke afdeling je ook werkt. Bij ons kun je terecht voor veel verschillende functies. Van bewonersbegeleiders die letterlijk bij bewoners aan de keukentafel zitten tot projectmanagers die verantwoordelijk zijn voor het aardbevingsbestendig maken van woningen. Maar ook juristen, contractmanagers, controllers, IT business analisten en bouwkundig toezichthouders. Wil jij ook meehelpen aan de toekomst van Groningen? Kom dan werken bij NCG.
Ontmoet ons op de Noordelijke Banenbeurs! Onze collega’s gaan graag met je in gesprek om te vertellen hoe het is om bij NCG te werken.

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's