GRATIS TOEGANG

Nieuws

 

Er zit meer achter werken bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)
23 mei 2023

Er zit meer achter werken bij de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Kom daarom langs bij onze stand en laat je door medewerkers van de penitentiaire inrichtingen (PI’s) Ter Apel en Veenhuizen, het Centrum voor Transculturele Psychiatrie Veldzicht Balkbrug, en de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) informeren over het werken in een niet-alledaagse, maar zeer veelzijdige werkomgeving. 

Volg de workshop Predictive Profiling (met VR-ervaring): signaleer jij afwijkend en verdacht gedrag waardoor mogelijk erger wordt voorkomen? Of stap eens in een bus waarmee DV&O arrestanten, gedetineerden en vreemdelingen naar onder meer rechtbanken, politiebureaus en gevangenissen vervoert.

DJI staat garant voor mooi en uitdagend werk en een ruim aanbod aan ontwikkelmogelijkheden. Wij hebben momenteel vacatures in de beveiliging, gedetineerdenvervoer, zorg en begeleiding van gedetineerden, maar ook in de bedrijfsvoering en ondersteunende diensten. Onze collega’s gaan daarom graag in gesprek over jouw wensen en de mogelijkheden binnen DJI. Onze standnummer is 20.
 

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's