Nieuws

 

Bezoek dé trendsetter in duurzame innovatie en technische dienstverlening.
15 februari 2024

Unica:

Dé trendsetter in duurzame innovatie en technische dienstverlening voor de gebouwde omgeving. Ze lossen technologische uitdagingen op in installatietechniek, energie, ICT, IoT en smart buildings. Hun doel? Maatwerkoplossingen creëren voor duurzame, digitale, gezonde en comfortabele leef- en werkomgevingen. Met 9 toonaangevende bedrijvenclusters, meer dan 30 vestigingen en ruim 3.700 medewerkers zijn ze één van de grootste technische dienstverleners in Nederland. Unica is de betrouwbare partner op wie hun klanten en hun medewerkers kunnen bouwen. Ze waarderen een goede werk-privébalans, feedback, eerlijkheid en respect. Ze gaan een stapje verder, tonen daadkracht en initiatief. Kortom, een fijne werkomgeving. Samen maken ze de toekomst!

Pranger-Rosier

Pranger-Rosier houdt zich bezig met technische dienstverlening in de utiliteit, de industrie- en de woningbouw, zowel particulier als projectmatig. Het bedrijf onderscheidt zich door een integrale kijk op installaties: ze zijn uw partner van ontwerp tot en met inbedrijfstelling, management, onderhoud en beheer, in alle technische disciplines. Pranger-Rosier is van oorsprong een hecht familiebedrijf en dit zie je terug in de betrokkenheid naar elkaar, de organisatie en de klant. Het bedrijf wordt gevormd door meer dan 250 medewerkers die iedere dag zorgen voor een aangename en plezierige werkomgeving. Met een ondernemende en verantwoordelijke houding werken ze aan de toekomst. Pranger-Rosier is sinds mei 2021 een belangrijk onderdeel van de Unica Groep.

Techniek is een vak; je moet het in de vingers hebben

Daarom vertrouwen hun klanten op hun mensen. Huishoudens, bedrijven en instellingen rekenen op hun vakmanschap, kennis en ervaring. En zij maken alle verwachtingen waar. Om dat te kunnen doen, hebben ze de beste mensen nodig. Er zijn veel mogelijkheden bij Pranger-Rosier. Ze gaan graag het gesprek aan!

Bezoek Pranger-Rosier en Unica Op Dé Noordelijke Banenbeurs!

Wil jij Pranger-Rosier en Unica beter leren kennen en ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van hun team? Dan nodigen ze je van harte uit om langs te komen op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in de MartiniPlaza Groningen. Bezoek de stand, ontmoet de vertegenwoordigers en ontdek de opwindende kansen die Pranger-Rosier en Unica te bieden heeft. 

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's