Nieuws

 

Kom Speednetwerken op Dé Noordelijke Banenbeurs!
19 februari 2024

Speednetwerken op Dé Noordelijke Banenbeurs is een geweldige manier om nieuwe contacten te leggen en potentiële werkgevers te ontmoeten. Wie weet ontmoet jij jouw nieuwe werkgever tijdens een speednetwerksessie. 

Bij ons is speednetwerken informeel, leuk en gezellig. Je kunt op een laagdrempelige manier in contact komen met interessante bedrijven en professionals. Het is een perfecte gelegenheid om nieuwe inzichten op te doen en te leren van anderen in jouw vakgebied. Een gesprek duurt ongeveer 2 minuten en per sessie spreek je met ongeveer 8 bedrijven. 

Als je op zoek bent naar een baan, kan speednetwerken een geweldige manier zijn om jouw zoektocht te versnellen. Maar ook als je niet direct op zoek bent naar werk, kan het netwerken op de beurs waardevolle contacten opleveren voor de toekomst.

Kortom, speednetwerken biedt tal van voordelen en kansen voor professionals in verschillende sectoren. Dus, ga ervoor en ontmoet nieuwe mensen, maak indruk en zet de eerste stap in de richting van jouw carrièredoelen! Meld je nu aan voor 1 of meerdere speednetwerksessies. 

Op 8 & 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie!

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's