Nieuws

 

Veilig bouwen met Wiertsema en Partners
06 juni 2023

Vind je het ook belangrijk dat onze dijken sterk genoeg zijn? Of dat er veilig gebouwd kan worden? En gaat jouw hart ook sneller kloppen van alles wat met de ondergrond (geotechniek) te maken heeft?
Kom dan bij ons langs tijdens de Noordelijke Banenbeurs, wij zijn namelijk thuis in alle facetten van grondonderzoek en (water)bodemonderzoek, zowel op het land en de binnenwateren als in de offshore.
Je vind ons op standnummer 36, er zijn verschillende mensen op de stand aanwezig die je meer informatie kunnen geven. De koffie staat voor je klaar!

Je kunt uiteraard ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. 

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's