Nieuws

 

Bezoek Wiertsema & Partners op Dé Noordelijke Banenbeurs!
20 februari 2024

Vind je het ook belangrijk dat onze dijken sterk genoeg zijn? Of dat er veilig gebouwd kan worden? En gaat jouw hart ook sneller kloppen van alles wat met de ondergrond (geotechniek) te maken heeft? Wiertsema & Partners zijn expert in het uitvoeren en leveren van geo- en milieutechnisch onderzoek, monitoring en advies. Zij zijn thuis in alle facetten van grondonderzoek en (water)bodemonderzoek, zowel op het land en de binnenwateren als in de offshore. Voor alle vraagstukken in geotechniek bieden zij de passende oplossing. Ze zijn doorlopend op zoek naar nieuwe talenten zoals jij! Werken, stage en/of afstuderen bij Wiertsema & Partners? Bezoek dan hun stand op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart in MartiniPlaza Groningen!

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's