Nieuws

 

Maak de energietransitie met Etran!
20 februari 2024

Zoek jij een baan waarin je van betekenis bent? Maak de transitie met Etran en ga een uitdagende carrière in de energietransitie tegemoet! 

Etran is de specialist in het opleiden en bemiddelen van professionals in de energietransitie. Het is hun doel om nooit meer een tekort van kennis en capaciteit van professionals in de energietransitie te hebben, zodat zij de klimaatdoelen kunnen behalen. 

Daarom scholen zij werkzoekenden en mensen die toe zijn aan een carrièreswitch binnen drie tot zes maanden om én helpen zij deze professionals naar een betekenisvolle en toekomstbestendige baan. Denk bijvoorbeeld aan banen als consultant, energieprestatieadviseur en energiecoach bij adviesbureaus, gemeenten en provincies. Kortom, bij Etran kun je terecht voor opleidingen met baangarantie. 

Ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan in de energietransitie, en beschik jij minimaal over een mbo-niveau 4 diploma? Dan gaan zij graag met jou in gesprek om jouw kansen te bespreken! 

Als je werkzoekend bent en een uitkering ontvangt, kun je met behoud van je uitkering een opleidingstraject bij Etran volgen. Maar ook als je een baan hebt en toe bent aan meer betekenis in je werk, zijn er voor jou mogelijkheden om je te laten omscholen bij Etran. 

Misschien heb je al een achtergrond op het gebied van de energietransitie en duurzaamheid, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen dit vakgebied. Ook dan kan Etran je verder helpen. 

Ben je benieuwd geworden naar jouw mogelijkheden? Bezoek dan de stand (nummer 25) van Etran op Dé Noordelijke Banenbeurs! Zij kijken ernaar uit jou te ontmoeten. Kijk voor meer informatie alvast op www.etran.nl.

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's