Nieuws

 

Bij Connexxion Taxi Services maak je écht een verschil!
20 februari 2024

Connexxion Taxi Services


Onder de naam Connexxion Taxi Services verzorgen ze al meer dan 30 jaar met veel aandacht het WMO-, leerlingen-, regiotaxi- en andere soorten doelgroepenvervoer in grote delen van Nederland. Of ze nu leerlingen naar het speciaal onderwijs brengen of ministers onder politie-escorte vervoeren naar de luchthaven, hun chauffeurs en centralisten van Connexxion Taxi Services staan elke dag weer paraat. Met 14 vestigingen vind je hun taxi-voertuigen door het hele land. Ook zijn ze sterk aan het verduurzamen: al 30% van hun taxi-voertuigen is Zero Emission.

Bij ons maak jij écht een verschil


Connexxion Taxi Services is steeds meer gespecialiseerd in zorgvervoer. Zorgvervoer draait om het vervoer van mensen die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Denk aan kinderen naar het Speciaal Basisonderwijs brengen, senioren naar een familiefeestje of mensen met een beperking naar de dagbesteding. Jij staat elke dag klaar voor die kwetsbare doelgroepen. Jij verricht belangrijk werk en betekent écht iets voor anderen. Jij zorgt dat mensen daar komen waar ze moeten zijn, iedere dag weer. 

Functies bij Connexxion Taxi Services


Zie jij jezelf al werken bij Connexxion Taxi Services? Ze zijn op zoek naar chauffeurs voor het leerlingenvervoer, groepsvervoer, instellingenvervoer, personenvervoer en deeltaxivervoer. Wil jij liever een ondersteunende rol vervullen? Ook dan kun je bij hun aan de slag! Ze zijn op zoek naar medewerkers voor het wagenpark, centralisten en planners.

Kom kijken op Dé Noordelijke Banenbeurs


Wil jij graag meer weten over Connexxion Taxi Services en wat wij jou te bieden hebben? Kom dan naar Dé Noordelijke Banenbeurs in MartiniPlaza te Groningen en bezoek hun stand. Wie weet ben jij hun nieuwe topper!

Op 8 en 9 maart vindt Dé Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's