Nieuws

 

Daarom is Dignis de plek voor jou!
20 februari 2024

Werk je bij Dignis, dan werk je bij een organisatie die met ruim 1400 medewerkers zorg biedt aan (zeer) kwetsbare mensen (hoofdzakelijk ouderen) met ernstige psychogeriatrische en/of somatische problematiek, vaak in combinatie met psychiatrische of verslavingsproblemen. Vanuit 8 locaties verdeeld over Groningen en Drenthe, bieden ze zorg aan +- 900 cliënten binnen en buiten hun gebouwen. De dienstverlening bij Dignis bestaat uit:  
•    Dagbesteding 
•    Thuiszorg 
•    Revalidatie 
•    Verzorgd zelfstandig wonen 
•    Verpleeghuiszorg 

Als zorgprofessional krijg je hierbij de mogelijkheid om je te verdiepen in verschillende specialismen zoals jong dementerenden, gerontopsychiatrie en ernstig probleemgedrag. 
Bij Dignis kun je zowel intramuraal als in de thuiszorg werken. Wil je liever in het centrum van Groningen werken of ga je voor één van de knusse locaties in Annen, Norg, Eelde of Zuidlaren? Werk je liever op één afdeling met vaste uren of flexibel op meerdere afdelingen of locaties? Alles is mogelijk. 

Voor kwetsbare ouderen iedere dag wat mooier maken in de wijze waarop zij dit wensen, dat is hun doel. Hiervoor zijn de collega’s onmisbaar en staan medewerkers die zich blijven ontwikkelen aan de basis van een lerende organisatie en zelforganiserende teams. Hun huidige medewerkers geven aan trots te zijn op hun werk, team en organisatie door waardering, gezelligheid, respect, gelijkwaardigheid en collegialiteit. Hier vind je meer over Dignis en waar we voor staan. 
Wil je kijkje nemen bij onze vacatures? Bekijk deze hier

Wil jij Dignis beter leren kennen en ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van hun team? Dan nodigen ze je van harte uit om langs te komen op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in de MartiniPlaza Groningen. Bezoek de stand, ontmoet de vertegenwoordigers en ontdek de opwindende kansen die Dignis te bieden heeft. 

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's