Nieuws

 

In Groningen werk je aan de wereld van morgen
20 februari 2024

In Groningen werk jij aan de wereld van morgen. Een prettige en veilige leefomgeving voor alle Groningers: dat is hun missie. Hieraan werken zij niet alleen, maar samen met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties. In Groningen lopen zij voorop in de overstap van fossiele brandstoffen op duurzame energie. Hier testen zij met zelfrijdend vervoer over land, water, rails en door de lucht. Hier bieden zij ruimte aan natuur en zijn zij zuinig op cultureel erfgoed. En natuurlijk bouwen zij aan Gronings perspectief na de gevolgen van de gaswinning.

Invloed op je omgeving

Of je nu in de buitendienst werkt, juridisch advies geeft of je bezighoudt met maatregelen rond klimaatverandering: met jouw werk kun jij écht invloed uitoefenen op de omgeving en de mensen die er wonen.

Werken bij de provincie Groningen betekent denken in mogelijkheden, je talenten optimaal benutten en volledig jezelf kunnen zijn. Zij doen hun werk met trots en plezier, vanuit betrokkenheid en liefde voor het gebied. Daarmee maken zij samen het verschil.

Werk jij mee aan de ambities van morgen?

Vacatures

De Provincie Groningen is continu op zoek naar nieuwe medewerkers in uiteenlopende vakgebieden en met verschillende opleidingsniveaus. Of jij nu net afgestudeerd bent of jarenlange ervaring hebt, de kans is groot dat jij bij hun een functie vindt die bij jou past. Kijk op www.werkenbijprovinciegroningen.nl om te zien wat zij jou kunnen bieden. Of kom op 8 & 9 maart langs in hun stand op de Noordelijke Banenbeurs.

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's