Nieuws

 

Wil jij van betekenis zijn in iemands leven?
01 februari 2024

In één van onze vele teams is er altijd plek voor jou:

Een enthousiaste collega met talent voor de zorg. Jong en oud. Van complexe zorg tot aan lichtere zorg. Met een verstandelijke beperking en/of een psychische beperking. Het is aan jou om kleur te geven aan jouw baan en daarmee aan het leven van onze cliënten.  Met onze 220 locaties in Groningen en Drenthe zijn we altijd dichtbij!

Betrokken zorg

Cosis ondersteunt kwetsbare mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking om grip te krijgen op het leven. Dit doen we in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, dichtbij de mensen die we helpen. Uitgangspunt daarbij is altijd de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional. 

Onze visie

Cosis vindt dat iedereen op z’n eigen manier, in z’n eigen tempo en naar zijn eigen mogelijkheden mee moet kunnen doen in de samenleving. Ieder mens heeft talenten en mogelijkheden. En iedereen moet de kans krijgen om deze te benutten en te ontwikkelen. De vraag van de cliënt staat centraal. 

Voel je welkom

Werken bij Cosis betekent dat je werk van betekenis hebt. Want iedere dag maak jij het verschil in het leven van mensen met een verstandelijke of psychische beperking. Dankzij jouw hulp maken zij kleine stapjes vooruit. Bovendien heb je bij Cosis niet zomaar een baan: je krijgt bij ons een Cosis Carrière. Leren en ontwikkelen staat voorop. Dat kan op verschillende manieren, onze CosisAcademie helpt daarbij. 

Wat maakt jou bijzonder?

Je kunt het gedrag en het humeur van de cliënt goed lezen. Daardoor bouw je als begeleider makkelijk een band op. Ook al heb je soms maar heel kort contact. Je speelt snel in op veranderingen in de omstandigheden, het gedrag of de hulpvraag. Jij geeft niet op en vindt voor elk probleem een oplossing. Je weet wat er van je wordt verwacht en geeft daar een eigen kleur aan. Soms zijn werkdagen druk en hectisch, jij weet die zo in te delen dat de cliënten dit niet opmerken. Als begeleider straal jij de rust uit waaraan zij behoefte hebben. 

Je kunt bij ons direct aan de slag als je een relevante opleiding hebt op mbo-niveau 3 of 4. Zeker als je laat zien dat je graag samenwerkt, zorgtalent en doorzettingsvermogen hebt.
cosis.nu/werkenbij

Bezoek Cosis op Dé Noordelijke Banenbeurs!

Wil jij Cosis beter leren kennen en ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van hun team? Dan nodigen we je van harte uit om langs te komen op De Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 maart 2024 in de MartiniPlaza Groningen. Bezoek de stand, ontmoet de vertegenwoordigers en ontdek de opwindende kansen die Cosis te bieden heeft. 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's