Nieuws

 

Ontdek de nieuwste vacatures in de zorg tijdens De Noordelijke Banenbeurs
14 april 2023

De zorgsector is een veelzijdige en belangrijke sector waar altijd vraag is naar goed gekwalificeerde en gemotiveerde professionals. Of je nu een ervaren zorgprofessional bent of wilt omscholen naar een baan in de zorg, er zijn altijd interessante mogelijkheden beschikbaar.

Zorgplein van De Noordelijke Banenbeurs

Op het Zorgplein van De Noordelijke Banenbeurs vind je vacatures uit diverse takken van de zorg, zoals ouderenzorg, jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Of je nu op zoek bent naar een baan als verzorgende, Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG), helpende, praktijkondersteuner of verpleegkundige, bij ons vind je altijd de nieuwste en meest interessante vacatures.

Gesprekken met werkgevers en recruiters

Tijdens de beurs kun je in gesprek gaan met werkgevers en recruiters, meer informatie krijgen over opleidingen en trainingen en tips en advies krijgen over solliciteren en werken in de zorgsector.

Ontdek nieuwe mogelijkheden in de zorgsector

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in de zorgsector of wilt ontdekken welke mogelijkheden er zijn voor een carrière in de zorg, De Noordelijke Banenbeurs is de ideale plek om te beginnen.

Bezoek De Noordelijke Banenbeurs en ontdek de nieuwste vacatures en kansen in de zorg!

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's