Nieuws

 

Werk mee aan een veilig verbonden Nederland bij de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur
06 juni 2023

Er gebeurt ontzettend veel in het digitale domein. De Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI) zit daar middenin. Met dossiers als 5G, Artificial Intelligence, cybersecurity, ruimtevaart en digitaal veilige apparatuur (IoT) groeien we snel. Groei jij met ons mee? 

Wat is werken bij de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur?

We hebben geweldige digitale netwerken in Nederland. Snel. Betrouwbaar. Altijd bereikbaar. En dat willen we graag zo houden. De beschikbaarheid, betrouwbaarheid en cyberveiligheid van de digitale netwerken en apparatuur is onze core business. 

Iets voor jou?

 Zoek jij een dynamische werkomgeving met aandacht voor innovatie, publiek belang en persoonlijke groei? Heb je een scherpe en frisse blik? HBO/WO-denkniveau met liefst – maar niet persé – technische bagage? Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste, slimme mensen, zoals op inspecteurs, strategisch adviseurs, technisch specialisten, data/business-analisten, IT-ers en juristen. Maar ook als je een andere achtergrond hebt maken we graag kennis met je. 

Kom langs in stand 19 (Rijksoverheidsplein) en we vertellen je alles over ons werk. 

 

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's