Nieuws

 

Kom werken in de energietransitie
23 mei 2023

Zoek je een baan waarin je van betekenis bent? En wil je een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving? Via een omscholingstraject van ongeveer zes maanden leiden wij je op tot energieprofessional, zodat je de wereld elke dag een beetje mooier kunt maken. Daarna bemiddelen we je naar een geschikte baan. 

Werk is er genoeg: in de komende jaren moeten er maar liefst 8,2 miljoen huizen en 1 miljoen bedrijfspanden verduurzaamd worden. Een opleiding in de energietransitie biedt daarom volop doorgroeimogelijkheden voor de komende dertig jaar.  

Over Etran

Etran is de specialist in het opleiden en matchen van professionals in de energietransitie. Het is onze visie om nooit meer een tekort aan kennis en capaciteit van deskundigen te hebben, zodat we in 2050 in een klimaatneutraal en fossielvrij Nederland leven. Wij willen de energietransitie versnellen door er eerst voor te zorgen dat professionals over de juiste competenties beschikken. We richten ons hierbij op het omscholen van mensen met minimaal mbo-niveau 4 die van carrière willen switchen of een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Spreekt onze duurzame kijk op de toekomst jou aan? Dan leren we jou graag kennen! 

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's