GRATIS TOEGANG

Nieuws

 

Gezamenlijke deelname van rijksdiensten aan De Noordelijke Banenbeurs
04 mei 2023

Dit jaar doen tien noordelijke rijksorganisaties gezamenlijk mee aan de Noordelijke Banenbeurs op 21 en 22 juni 2023. Onder de vlag van de noordelijke landingspagina op Werken voor Nederland vormen zij tijdens de beurs in Martiniplaza in Groningen één rijksoverheidsplein. Standnummer 19

Met deze vorm van presenteren dragen de deelnemende diensten bij aan het imago van het Rijk als één aantrekkelijke werkgever in de regio. De rijksorganisaties trekken samen op om de veelzijdigheid van het werk nog beter te laten zien.

Met elkaar staan noordelijke rijksorganisaties voor de opgave om in de regio kwalitatief sterke en betrokken medewerkers aan te trekken en te behouden. Dit is met name van belang voor het borgen van de kwaliteit van de dienstverlening aan de burger. Samenwerking Rijk Noord (SRN) maakt dit mede mogelijk door de rijksdiensten te faciliteren in de samenwerkingen met initiatieven gericht op onder meer ICT’ers, juristen en mensen in een administratieve of uitvoerende functie.

Onder het motto Samen sterk, slim en aanstekelijk stimuleert en ondersteunt SRN ook dit jaar weer de deelname vanuit de Rijksoverheid aan de Noordelijke Banenbeurs. De deelnemende rijksorganisaties zijn: Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB), Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG), Belastingdienst, Immigratie- en Naturalisatiedienst, Nationaal Coördinator Groningen, Openbaar Ministerie, Rijksinstituut Digitale Infrastructuur, Rechtbank Noord-Nederland en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. CJIB, DUO en IMG verzorgen op beide beursdagen ook nog een workshop.

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's