GRATIS TOEGANG

Nieuws

 

Ontdek jouw ideale baan op De Noordelijke Banenbeurs 2023
25 april 2023

Ben jij op zoek naar jouw ideale baan? Dan ben je niet alleen! Veel mensen zijn op zoek naar werk waar ze zich thuis voelen en waar ze zich verder kunnen ontwikkelen. Maar wat maakt een baan nu echt ideaal? Uit onderzoek blijkt dat salaris en arbeidsvoorwaarden, groeimogelijkheden, werk-privébalans, werksfeer, uitdaging en afwisseling belangrijke factoren zijn die bijdragen aan werkplezier.

En we hebben goed nieuws voor jou! Tijdens De Noordelijke Banenbeurs 2023, op 21 en 22 juni in de MartiniPlaza in Groningen, vind je allerlei bedrijven die aan deze factoren werken. Het is een unieke kans om kennis te maken met potentiële werkgevers en te ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Of je nu een ervaren professional bent, net bent afgestudeerd of nog aan het begin van je carrière staat, er is voor ieder wat wils.

Een belangrijke factor voor veel mensen is salaris en arbeidsvoorwaarden. Op De Noordelijke Banenbeurs kun je in contact komen met bedrijven die marktconforme salarissen bieden en goede arbeidsvoorwaarden hebben. Maar dat is niet het enige waar bedrijven zich op richten. Zo bieden veel bedrijven mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen het bedrijf. Dit kan in de vorm van trainingen en cursussen, maar ook door het aanbieden van nieuwe uitdagingen en taken.
Ook de werk-privébalans en flexibiliteit in werktijden en locatie zijn voor veel mensen belangrijk. Bij De Noordelijke Banenbeurs zijn er bedrijven die dit begrijpen en die daarom flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden aanbieden. Zo kun je werk en privé goed combineren.

Een goede werksfeer en collegiale samenwerking dragen ook bij aan werkplezier. Veel bedrijven op De Noordelijke Banenbeurs besteden daarom veel aandacht aan een goede sfeer en hechte teams. Zo voel jij je snel thuis en kun je goed samenwerken met jouw collega’s.

Ten slotte is uitdaging en afwisseling in het werk voor veel mensen belangrijk. De Noordelijke Banenbeurs biedt daarom bedrijven uit verschillende branches, van de zorg tot technische banen en banen bij de overheid. Zo vind je altijd wel een baan die bij jou past en die jou uitdaagt om het beste uit jezelf te halen.

Kortom, wil jij jouw ideale baan vinden? Bezoek dan De Noordelijke Banenbeurs op 21 en 22 juni in de MartiniPlaza in Groningen. Hier vind je alle factoren die bijdragen aan werkplezier en ontdek je welke mogelijkheden er voor jou zijn. Mis deze unieke kans niet en maak kennis met jouw toekomstige werkgever!

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's