Nieuws

 

Van monteur tot ingenieur: ontdek jouw technische carrièremogelijkheden
11 mei 2023

De Noordelijke Banenbeurs heeft één speciaal plein waar techneuten hun hart kunnen ophalen: het Techniekplein. Hier vind je de mooiste technische bedrijven uit Noord-Nederland en kun je in gesprek gaan met werkgevers over jouw mogelijkheden. 

Of je nu al een technische opleiding hebt afgerond of niet, er is plek voor iedereen die gemotiveerd is om te leren en zichzelf verder te ontwikkelen. Veel bedrijven bieden namelijk opleidingsmogelijkheden en leerwerktrajecten aan. Maar ook als je veel ervaring hebt kun jij zeker je hart op halen op het techniekplein!

Op het Techniekplein vind je bedrijven als BAM Bouw en Techniek, Gasunie, Bollegraaf Recycling Solutions, Enexis Groep, SEW-EURODRIVE en STORK. Maar ook kleinere bedrijven zoals HMB Signaal en Wiertsema & Partners staan hier om zichzelf te presenteren aan jou. Kom langs en ontdek welke technische functie bij jou past en welke werkgever het beste bij jou past. De keuze is reuze want er staan meer dan 30 bedrijven met duizenden vacatures in de techniek. 

Maar er is meer dan alleen bedrijven bezoeken op het Techniekplein. Tijdens De Noordelijke Banenbeurs kun je deelnemen aan lezingen, speednetwerken en Flight Tours. Bekijk de plattegrond en ontdek wat er allemaal te beleven valt tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

Dus, als je interesse hebt in een technisch beroep en op zoek bent naar een baan of opleidingsmogelijkheden, bezoek dan het Techniekplein op De Noordelijke Banenbeurs. Hier vind je de mooiste bedrijven uit Noord-Nederland en kun je in gesprek gaan met werkgevers over jouw mogelijkheden.

Dus zoek jij een goed betaalde baan en met goede arbeidsvoorwoorden? Kom dan langs op 21 of 22 juni op de Noordelijke Banenbeurs, want hier liggen duizenden vacatures in de Techniek voor jou klaar. Dus waar wacht jij nog op??

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's