Nieuws

 

ITBB presenteert innovatieve carrièremogelijkheden op de Noordelijke Banenbeurs
30 mei 2023

Als erkende naam in de technische sector is ITBB voortdurend op zoek naar getalenteerde professionals die klaar zijn om hun carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Met een breed scala aan kennis, waaronder in de elektrotechniek, klimaattechniek, industrie, service en onderhoud, werktuigbouwkunde, speciale machines en bruggen- en sluizenbouw, biedt ITBB een dynamische en stimulerende werkomgeving voor ambitieuze individuen.

Tijdens de Noordelijke Banenbeurs zullen bezoekers de gelegenheid hebben om inzicht te krijgen in de uitdagende projecten waar ITBB aan werkt en de impact die ze hebben op de maatschappij. "ITBB is altijd op zoek naar getalenteerde mensen die onze visie delen en willen bijdragen aan onze voortdurende groei en succes", zegt Jelle Boorsma, algemeen directeur bij ITBB. "We bieden een stimulerende en collaboratieve werkomgeving waarin werknemers de kans krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen in hun vakgebied. De Noordelijke Banenbeurs is een fantastische gelegenheid voor werkzoekenden om kennis te maken met onze organisatie en de vele carrièremogelijkheden die we te bieden hebben."

ITBB is niet alleen een werkgever, maar ook een bedrijf dat waarde hecht aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf heeft een sterke focus op het ontwikkelen van energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen. Door te werken bij ITBB kunnen werknemers bijdragen aan een duurzamere toekomst en tegelijkertijd hun eigen professionele groei bevorderen.

Werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in een carrière bij ITBB worden aangemoedigd om de Noordelijke Banenbeurs te bezoeken en een bezoek te brengen aan de ITBB-stand. Het evenement biedt de mogelijkheid om in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van ITBB, waarbij ze hun kennis en vaardigheden kunnen delen en meer te weten kunnen komen over de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden die ITBB te bieden heeft.

Hopelijk tot dan!

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's