Nieuws

 

Meld je nu aan voor de Flight Tours!
15 februari 2024

Laat je inspireren door de verhalen van diverse werkgevers tijdens een unieke Flight Tours. Tijdens deze rondleidingen van ongeveer 30 minuten word je in een groep meegenomen door een steward en stewardess langs diverse stands en krijg je de kans om in contact te komen met verschillende bedrijven. Elke tour is uniek en verrassend, met telkens weer andere werkgevers die zich presenteren en hun verhaal vertellen. Met de Flight Tours krijg je een kijkje achter de schermen en ontdek je welke kansen er voor jouw carrière liggen. 

Wellicht gaat je tour langs het Ministerie van Defensie, waarbij je aan de slag kan als militair, maar ook als ICT-er, arts en nog veel meer! Of misschien stopt de Flight Tour bij Elker Jeugdhulp en Onderwijs. Elker helpt ouders, kinderen, jongeren en scholen in Noord-Nederland bij complexe opgroei-, onderwijs- en opvoedvragen door de inzet van (hoog)specialistische hulp.

Geen tour is hetzelfde, dus meld je gerust aan voor meerdere tijden.

Meld je hier alvast aan en je hebt gegarandeerd een plekje. 

Op 8 en 9 maart vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingen, speednetwerken, Flight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond of de deelnemerslijst en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's