Nieuws

 

Meld je nu aan voor lezingen en workshops tijdens Dé Noordelijke Banenbeurs 2024!
06 februari 2024

De lezingen staan online!

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de inschrijvingen voor een reeks fascinerende lezingen en workshops tijdens Dé Noordelijke Banenbeurs nu officieel geopend zijn! Dit is jouw kans om je te laten inspireren, te leren en te netwerken met professionals uit diverse sectoren.

Of je nu gefascineerd bent door de zorgsector, geïnteresseerd bent in de energietransitie, of meer wilt weten over de impact van opkomende technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) op de arbeidsmarkt, er is voor ieder wat wils. Een van de hoogtepunten is de lezing 'Next level solliciteren: ontdek de kracht van Chat GPT', waarin de invloed van AI op sollicitatieprocessen wordt onthuld. Deze sessie biedt unieke inzichten en praktische tips die je kunnen helpen om je sollicitaties naar een hoger niveau te tillen.

Naast de technologische vooruitgang, besteden wij ook aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wil je weten hoe je werkgeluk kunt vergroten, je online aanwezigheid op platforms zoals LinkedIn kunt verbeteren, of hoe je onontdekte talenten kunt benutten? Onze lezingen bieden waardevolle adviezen en strategieën om je carrière een boost te geven.

Dé Noordelijke Banenbeurs biedt een breed scala aan onderwerpen verdeeld over verschillende vakgebieden zoals de zorg, opleiding en ontwikkeling, techniek en verduurzaming, algemene dienstverlening, en inzichten vanuit de Rijksoverheid. Dit is een uitgelezen kans om te leren van experts, te netwerken met gelijkgestemden en nieuwe paden te verkennen in je professionele leven.

Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in voor een of meerdere lezingen en workshops. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je erbij bent! Bezoek deze pagina voor meer informatie over de lezingen en hoe jij je kan inschrijven. Wij kijken uit naar je deelname aan Dé Noordelijke Banenbeurs en samen de toekomst van werk te verkennen!
 

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's