GRATIS TOEGANG

Nieuws

 

10 redenen om De Noordelijke Banenbeurs te bezoeken
21 april 2023

10 redenen om De Noordelijke Banenbeurs te bezoeken

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je graag de volgende stap zetten in je carrière? Kom dan naar De Noordelijke Banenbeurs en ontdek waarom dit hét event is waar je bij moet zijn! Of je nu een ervaren professional bent, net bent afgestudeerd of nog aan het begin van je carrière staat, er is voor ieder wat wils.

Maar dat is niet alles! Naast het ontmoeten van werkgevers, biedt De Noordelijke Banenbeurs ook diverse lezingen en workshops aan om je te informeren en te inspireren. Zo kun je meer leren over opleidingen en ontwikkeling op verschillende niveaus, van vmbo tot en met wo-niveau. Bovendien kun je deelnemen aan speednetwerken en flight tours om nog meer contacten op te doen.

Hier zijn 10 redenen waarom je De Noordelijke Banenbeurs niet mag missen:

  • 1. Mogelijkheid om direct in contact te komen met werkgevers en HR-medewerkers van diverse bedrijven en organisaties.

  1. 2. De kans om meer te weten te komen over de bedrijfscultuur, waarden, missie en visie van de werkgevers en of ze bij jou passen.

  2. 3. De mogelijkheid om een groot aantal werkgevers in één keer te ontmoeten en potentiële vacatures te bekijken.

  3. 4. Mogelijkheid om jezelf te presenteren en te netwerken met mensen uit dezelfde sector.

  4. 5. De mogelijkheid om verschillende branches en sectoren te verkennen, waardoor je meer inzicht krijgt in de arbeidsmarkt en welke mogelijkheden er zijn.

  5. 6. Mogelijkheid om deel te nemen aan workshops en lezingen om jouw kennis en vaardigheden te verbeteren en te leren over de laatste trends op de arbeidsmarkt.

  6. 7. Mogelijkheid om te praten met loopbaancoaches en -adviseurs om jouw carrièremogelijkheden te verkennen en loopbaanadvies te krijgen.

  7. 8. Mogelijkheid om te ontdekken welke opleidings- en trainingsmogelijkheden beschikbaar zijn om jouw carrière te bevorderen.

  8. 9. De mogelijkheid om direct sollicitatiegesprekken te voeren en wellicht zelfs direct een baan aangeboden te krijgen.

  9. 10. Een banenbeurs is vaak gratis en je kunt er vrijblijvend naartoe gaan, zonder dat je al te veel tijd en geld hoeft te investeren om werkgevers te ontmoeten en kennis op te doen.

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's