GRATIS TOEGANG

Nieuws

 

Ontdek jouw carrièremogelijkheden als young professional op De Noordelijke Banenbeurs
17 april 2023

Ben jij een ambitieuze young professional die op zoek is naar nieuwe carrièremogelijkheden? Wil je graag ontdekken welke kansen er voor jou zijn op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland? Dan mag je De Noordelijke Banenbeurs op 21 en 22 juni niet missen. Dit tweedaagse evenement is ook gericht op young professionals zoals jij en biedt tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en in contact te komen met interessante werkgevers.

Kennismaking met topwerkgevers:

Op De Noordelijke Banenbeurs kun je kennismaken met meer dan 100 topwerkgevers uit diverse branches in Noord-Nederland. Of je nu net bent afgestudeerd, al een aantal jaren werkervaring hebt of nog aan het begin van je carrière staat, er is voor ieder wat wils.

Programma met opleidings- en omscholingsmogelijkheden:

Daarnaast biedt het evenement ook een uitgebreid programma met opleidings- en omscholingsmogelijkheden, waarbij je bijvoorbeeld kunt deelnemen aan verschillende workshops en lezingen om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Netwerken met andere young professionals en werkgevers:

De Noordelijke Banenbeurs is ook de ideale gelegenheid om te netwerken met andere young professionals en interessante werkgevers. Hierdoor vergroot je niet alleen je kennis en vaardigheden, maar ook je kans op het vinden van jouw droombaan. Tijdens het evenement kun je speeddates met werkgevers inplannen en loopbaanadviesgesprekken voeren.

Presentaties en aandacht voor diverse branches:

Er zijn ook presentaties van inspirerende sprekers en er wordt specifieke aandacht besteed aan diverse branches, zoals de techniek, zorg, ICT, overheid en handhaving, dienstverlening en het onderwijs.

Mis deze kans niet om jouw carrière een boost te geven en jouw droombaan te vinden. Kom naar De Noordelijke Banenbeurs en ontdek alle mogelijkheden die er voor jou zijn. Noteer 21 en 22 juni alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent.

Op 21 en 22 juni vindt De Noordelijke Banenbeurs plaats met een geweldig programma vol lezingenspeednetwerkenFlight Tours en natuurlijk de mooiste bedrijven van Noord-Nederland. Wil je weten welke bedrijven er allemaal staan? Bekijk dan de plattegrond en kom langs tijdens deze twee dagen vol inspiratie en mogelijkheden.

logo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo'slogo's